Monday, 23 May 2011

semua nya baru nak bermula.

Assalamualaikum dan untuk yang bukan islam Salam Sejahtera ye.semua nya bermula di sini.oke sebenarnya nak beritahu je ni my first blog ouh :) sekian lama dah tak on ini blog tetiba terasa nak mula balik sebab sejak dua menjak ni macam macam yang berlaku (ahh!takde kene mengena pon!tafi nak cakap jugak) 

Nak cerita lah kan kenapa aku tak terbuat-buat natang ni,sebab nya bila aku mintak boss besor a.k.a ayah berokben "ayah,along nak guna berokben lah,bole" maka dengan itu juga ayah akan buat muka macam nak mintak 'cium + menyampah' dan dengan selamba haprak die cakap "kau kalau gune berokben tu memang tak belajor lah jawabnye.sibuk dengan mukabuku kau je" oke ayah dah terpengaruh dengan bahasa yang ala-ala bombut tu kan.korang mesti tertanya-tanyakan ape tu bombut?oke kalau korang nak tau,aku pon main sebut je act! bhaahaha. ahhh!tetiba suka plak kan!


     ini lah aku waktu muda muda dulu tau. wawawa. sekarang dah besar cikit.tafi     nak jugak letak pic lame !

Oke beralih pada tofik lain oke.aku taknak lah tayang @ bongkarkan semua kisah aku buat masa sekarang kan.sebab banyak lagi yang akan aku tayang kat blog akan datang.korang mesti bosan kan bace blog yang ala ala macam puisi tingkatan 5 (tak berkaitan langsung) sebab aku menggunakan ayat yang agak ke arah mermartabatkan bahasa kita (boleh jahanam la) bak kata perpatah 'bahasa kita budaya kita'.motif?oke abaikan je.

Sekarang ni mase untuk aku habiskan ayat-ayat aku yang agak membosankan ni sebab aku pon bosan nak taip jadah haram yang ala ala skema nak mampos ni (takde idea sebenarnye) bhahahaha! oke nak cakap la kan kalau korang suke just click 'LIKE' . bukan kene ayar pon kan. wawawawa!

Dah habis.Oke bubbye !